Når et dødsbo skal ryddes, stilles der særlige krav til diskretion, respekt og effektivitet. Hos PRO Industri & Skadeservice får du en kompetent partner, som rydder dødsbo på få dage.

Rydning af dødsbo er en helt særlig opgave, hvor du har brug for en professionel leverandør, som har ekspertise og erfaring, og som frem for alt leverer en ydelse til aftalt tid. Hos PRO Industri & Skadeservice bruger vi hele paletten af kompetencer, når et dødsbo skal ryddes.

I forbindelse med tømning af et dødsbo er det vigtigt at vælge en seriøs og professionel leverandør, som alle parter i dødsboet har tillid til. Vores store erfaring og integritet gør os i stand til at behandle et dødsbo effektivt, hurtigt og med en helt præcis afrapportering til de efterladte, som herefter selv – eller via advokaten – kan benytte inventarlisten til at skifte boet hurtigt, effektivt og med mindst mulig usikkerhed.

Vi rykker hurtigt ud, og sørger bl.a. for:

  • Et godt samarbejde med boet/de efterladte
  • Indexering af indbo, samt evt. sortering til affald
  • En fuldstændig rydning af dødsboet, helt ned til skruer og søm
  • Fjernelse af tæpper, renovering af gulve mv.
  • Total rengøring af dødsboet, så det kan afleveres til udlejer, sælges eller lign.
  • Flytning eller opbevaring af indbo i kortere eller længere tid

 

Ring nu på 9720 9355 – så rydder vi dødsboet på få dage.

 

PRO Industri & Skadeservice er en solid, jysk virksomhed med base i Herning, som varetager opgaver over hele landet. Vi foretager tømning af dødsbo i København, Odense, Aarhus, Aalborg mv. indenfor få dage, og rapporterer arbejdet fyldigt, hurtigt og professionelt.