PRO Industri & Skadeservice A/S er en erfaren og professionel virksomhed, hvor det primære mål altid er, at redde mest muligt, når skaden er sket. Vi ved, at der opstår tusindvis af spørgsmål og problemer, når en virksomhed eller en privatbolig bliver ramt af en skade. Vi ved, hvor meget det betyder at kunne overlade ansvaret for begrænsningen af skaden i trygge hænder, så man som kunde kan koncentrere sig om alt det andet, der også skal tages hånd om i sådan en situation.

Vi arbejder med alt fra brand-, sod-, fugt- og vandskader til lugtsanering og rengøring i forbindelse med en skade. Vi leverer service til både erhvervsvirksomheder, vagtselskaber, kommuner, Staten, private og brandstationer. Derudover servicerer vi også forsikringsselskaber og boligselskaber med døgnvagt-telefonpasning.

Vi har gennem mange års erfaring fundet frem til de værdier, som altid danner grundstenen for alle vores kundesamarbejder. Fx. lægger vi vægt på gennemsigtighed, god service og professionalisme. Vi holder ord – en aftale er  en aftale, og støder vi på fortrolig information, bliver det behandlet som sådan. Vi har i mange år gjort vores arbejde grundigt og godt – så godt, at vi efterhånden er at finde blandt de største inden for vores felt. Men vi ved også,  hvor vigtigt det er at udvikle sig, så vi også i fremtiden kan være helt i front.