En lugtskade kan forfølge dig, din husstand, din ejendom eller dine medarbejdere i mange år, hvis den ikke håndteres rigtigt og professionelt.

RING PÅ 70 23 23 06
Lugtskader opstår ofte i forbindelse med vandskade og især brandskader og sodskader, hvor røgudviklingen fra skadelige stoffer sætter sig i fibre omkring os. PRO Industri & Skadeservice tilbyder at håndtere lugtproblemer ved hjælp af moderne teknologi og et omfattende know-how, som stammer fra hundredvis af opgaver omkring lugtskade.

Når vi skal bekæmpe lugtskader, udfører vi såkaldt lugtsanering med professionelt og godkendt udstyr, som nænsomt beskytter de eksisterende materialer mod yderligere ødelæggelse.

Lugtsanering foretages bl.a. med ozonmaskiner, som effektivt bekæmper lugtproblemer i alle slags rum. Vi medtager også indbo og tøj og foretager lugtsanering herpå, hvorefter vi afrapporterer resultaterne til brug for bl.a. forsikringsspørgsmål.

Har du lugtproblemer, eller er du udsat for lugtskader, så kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan udføre lugtsanering for dig.