Affugtning er et vigtigt element i enhver skadebekæmpelse, hvad enten det hidrører fra vandskade eller brandskade.

Tusinder eller måske endda titusinder af liter vand på gulvet, i kælderen, på loftet eller i væggen har måske givet dig behov for assistance fra professionelle affugtere. 
Affugtning
Hos Pro Industri & Skadeservice har vi markedets bedste materiel, og vi kan desuden tilbyde at overvåge affugtning af huse, kældre, byggerier og meget andet.

Affugtning foregår med kondensaffugter eller adsorptionsaffugter, og både under affugtning og efter affugtning foretages fugtmålinger, som udmunder i fugtrapporter til fx. forsikringsselskabet.

Du kan leje en affugter hos os til ethvert formål, eller du kan lade os stå for affugtning fra start til mål. Vigtigst er, at man forstår, at affugtning er en af de vigtigste discipliner indenfor bekæmpelse af følgeskader, som fx. skimmelsvamp.

Affugtere
Derfor anbefaler vi da også altid, at vores topprofessionelle og erfarne team tager hånd om opgaven. Vi har nemlig set lidt af hvert, og bruger vores store know-how til at give dig en langt hurtigere vej ud af katastrofen. Vandskade i skjulte dele af bygningens konstruktion kan nemlig få fatale følger, som først viser sig efter nogen tid.

Du kan leje en professionel affugter hos os, enten i samråd med dit forsikringsselskab, eller ved egen hjælp, eller du kan bruge os til ‘hele pakken’ – bestem selv. For os er affugtning ikke blot et spørgsmål om at “tørre op”, men i endnu højere grad om at hjælpe dig videre, så du ikke ender med en endnu større katastrofe, end den du allerede står i.