AFFUGTNING OG FUGTSKADER

Affugtning er et vigtigt element i enhver skadebekæmpelse, hvad enten det hidrører fra vandskade eller brandskade.

RING PÅ 70 23 23 06

Tusinder eller måske endda titusinder af liter vand på gulvet, i kælderen, på loftet eller i væggen har måske givet dig behov for assistance fra professionelle affugtere. Nogle af de vigtigste tegn og årsager til, at der er behov for at affugte er, ubehag på grund af et fugtigt indeklima, hvis der er fugtskader på dine møbler eller hvis dit hus er angrebet af mug og svamp.

Affugtning

Efter en vandskade eller brandskade er der ofte behov for at affugte, så der ikke opstår større skader efterfølgende, hvis fugten ikke fjernes i tide. Med vores affugtere sørger vi for udtørring af skaden. Hos Pro Industri & Skadeservice har vi markedets bedste materiel, og vi kan desuden tilbyde at overvåge affugtning af huse, kældre, byggerier og meget andet. Affugtning foregår med kondensaffugter eller adsorptionsaffugter, og både under affugtning og efter affugtning foretages fugtmålinger, som udmunder i fugtrapporter til fx. forsikringsselskabet. 

Du kan leje en affugter hos os til ethvert formål, eller du kan lade os stå for affugtning fra start til mål. Vigtigst er, at man forstår, at affugtning er en af de vigtigste discipliner indenfor bekæmpelse af følgeskader, som fx. skimmelsvamp.

Affugtere
Derfor anbefaler vi da også altid, at vores topprofessionelle og erfarne team tager hånd om opgaven. Vi har nemlig set lidt af hvert, og bruger vores store know-how til at give dig en langt hurtigere vej ud af katastrofen. Vandskade i skjulte dele af bygningens konstruktion kan nemlig få fatale følger, som først viser sig efter nogen tid.

Lej en affugter

Du kan leje en affugter hos os til ethvert formål, eller du kan lade os stå for affugtning fra start til mål. Vigtigst er, at man forstår, at affugtning er en af de vigtigste discipliner inden for bekæmpelse af følgeskader, som fx. skimmelsvamp.

Derfor anbefaler vi da også altid, at vores professionelle og erfarne team tager hånd om opgaven. Vi har nemlig set lidt af hvert, og bruger vores store know-how til at give dig en langt hurtigere vej ud af katastrofen. Vandskade i skjulte dele af bygningens konstruktion kan nemlig få fatale følger, som først viser sig efter nogen tid.

Du kan leje en professionel affugter hos os, enten i samråd med dit forsikringsselskab, eller ved egen hjælp, eller du kan bruge os til ‘hele pakken’ – bestem selv. For os er affugtning ikke blot et spørgsmål om at “tørre op”, men i endnu højere grad om at hjælpe dig videre, så du ikke ender med en endnu større katastrofe, end den du allerede står i.

Fugtskader

Hvis en fugtskade er opstået og den bliver ikke affugtet, er der risiko for at skabe dårligt indeklima. Fugtigt indeklima skaber godt indeklima for skimmelvækst og forrådnelse, som kan skabe helbredsrisiko og lugtgener for mennesker, som opholder sig i nærheden af disse fugtskader.

Fugt kan findes alle vegne. Det kan være lige fra fabrikker, ældre huse og nyere bygninger. Fugt findes ikke kun i ældre boliger. Det forekommer også i moderne og energivenlige huse, hvor materialer og konstruktioner ikke har fået den nødvendige tørretid. Dette kan give problemer efterfølgende.

Vi fjerner fugt effektivt og hurtigt! Vores professionelle medarbejdere med stor erfaring indenfor skadebekæmpelse, vil hjælpe dig med at evaluere fugtskaden og finde det bedste løsning for at tørre og fjerne fugtskaden. Pro Industri & Skadeservice kan hjælpe dig med at evaluere og bekæmpe fugt i vægge, gulve, kælderen eller andre steder, hvor fugtskaden er opstået. 

Tips til at undgå fugt

Sørg for at lufte ud regelmæssigt – dette gælder også om vinteren. 

Luft ud minimum 3 gange om dage for at skabe gennemtræk i dit hjem. Det kan hjælpe dig med at undgå at fugtigheden bliver for høj. 

Tørring af tøj

Hvis du ikke kan tørre dit tøj udenfor eller bruge tørretumbleren, så kan du hænge det til tørre på badeværelset, hvor der er god ventilation og lukke døren.

Undgå fugt fra badeværelset 

Når vi er i bad, er det ofte de varme bade, der skaber en masse fugt. Derfor er det vigtigt, at du holder døren lukket når du er i bad, så det ikke spreder sig til de andre rum i huset.

Få et tilbud